Welkom op de website van Provinciaal Verbond Limburg.

Provinciaal Verbond Limburg is de overkoepelende vereniging waarvan de Limburgse handboogclubs lid zijn. PVL organiseert de provinciale kampioenschappen, de semi-interlands tegen Nederlands-Limburg en de veteranenkampen. PVL promoot het handboogschieten, ook voor jeugd en gehandicapten (G-sport).

Covid-19 wedstrijden

Beste schutters,

 

We zijn ondertussen al in mei en er is nog niet veel veranderd in de corona-crisis. Ze zijn wel al gestart met de inentingen, maar dat gaat toch oh zo traag hier in België.

Maar we mogen toch al terug buiten sporten in groepen van 10 personen. Daarom zijn we op het idee gekomen om een COVID-19 competitie te starten zodat we toch al terug een beetje het wedstrijd gevoel krijgen. Je kan deze in groep schieten bij jullie op de club ( wel te verstaan dat dit outdoor moet gebeuren, zolang de regering niets anders beslist ), of bij jullie thuis in de hof. Jullie sturen de score door op info@pvl-limburg.be en dan zullen wij deze in een uitslag zetten. 

De uitslag van deze manches kunnen terug vinden onder Uitslagen/covid wedstrijden.

Hopend op een positieve reactie op dit initiatief, wens ik jullie veel schietplezier.

...

Gert Dilien | 11 mei 2021, 09:32u |

Meer

kerst en nieuwjaars wensen

Beste sportvrienden,

 

Bij deze wensen wij ( PVL ) jullie een gelukkig Kerstmis en een voorspoedig Nieuwjaar.

Het is een raar jaar geweest met het covid virus en zoals het ernaar uit ziet zijn we er nog niet direct vanaf. Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk terug beginnen shieten op club niveau en dit uitbouwen naar provinciaals schieten, maar zoals eerder gezegd ; het ziet er niet zo goed uit momenteel.

Het nieuwe jaar begint weer met een valse noot ( we zijn genoodzaakt om de mm-schieting voorlopig uit te stellen), doch wij hopen deze toch nog kunnen laten door te gaan in de loop van het jaar.

Wat betreft de kampioenschappen en de interlanden zullen we nog moeten afwachten, hopelijk komt alles tegen Pasen terug in zijn normale verloop en kunnen we terug beginnnen te brainstormen hieromtrent.

Voor de rest wensen wij jullie een gezond 2021 en zullen we jullie tijdig op de hoogte brengen bij wijzigingen omtrent het terug mogen wedstrij

...

Gert Dilien | 29 december 2020, 16:41u |

Meer

G-sporters

Oproep aan alle clubs

Graag zou ik de namen van elke G-schutter of mensen die denken/willen in aanmerking te komen als G-schutter/ster zodat wij een betere kijk krijgen met hoeveel jullie zijn en wij hen die willen hierbij kunnen helpen.

Graag Mail naar bennyvandenbergh@skynet.be

grt benny

Benny Vandenbergh | 02 maart 2017, 19:27u |

Meer